Şehit Uğur Sağlam Anadolu Lisesi

Telefon : 0432 377 42 70
WEB https://celebibagial.meb.k12.tr
Adres : ÇELEBİBAĞI MAH. ULUS CAD. ŞEHİT UĞUR SAĞLAM ANADOLU LISESI BLOK NO 7A ERCİŞ / VAN
VİZYON : BİZ; *Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine uygun bir eğitim gerçekleştirilmesi için en uygun eğitim yönteminin sağlanması, *Bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak *Bütün öğrencilerimize 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak *Okuldaki eğitimin niteliğini yükseltmek, *Öğrencilerimizin okul içi ve okul dışı sınavlarda başarılarını artırmak, *Yerel imkanları en iyi şekilde değerlendirmek, *Okul imkanlarını etkin ve verimli bir şekilde kullanmak, *Mevcut sorunları yerinde çözümlemek, için VARIZ. VİZYONUMUZ: Bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, disiplinli çalışan, bir yükseköğretim programına hazırlanan veya branşların da yeterli bilgi ve beceriye sahip, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Görevimiz, sorumluluk bilinciyle hareket eden, çağdaş, demokratik vatanını ve milletini seven Atatürk ilkelerine bağlı başarılı ve gelecek vaadeden bir nesil yetiştirmektir! BİZ; *Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine uygun bir eğitim gerçekleştirilmesi için en uygun eğitim yönteminin sağlanması, *Bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak *Bütün öğrencilerimize 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak *Okuldaki eğitimin niteliğini yükseltmek, *Öğrencilerimizin okul içi ve okul dışı sınavlarda başarılarını artırmak, *Yerel imkanları en iyi şekilde değerlendirmek, *Okul imkanlarını etkin ve verimli bir şekilde kullanmak, *Mevcut sorunları yerinde çözümlemek, için VARIZ. MİSYONUMUZ: Öğrencilerimizin bireysel yetenekleri doğrultusunda, teknik bilgi ve becerilere sahip, güvenli olmaları, sosyal ve psikolojik gelişmeleri yeterli, olayları algılama ve çözüm üretme becerisine sahip, çağdaş, bireysel ve grupla çalışabilme becerisine sahip olmalarıdır.
BAŞARILAR : 2018/2019 Eğitim Öğretim yılı Okullar arası Futsal İlçe 1.liği ve İl 3.lüğü. 2018/2019 Eğitim Öğretim yılı Masa Tenisi İlçe 1.liği

Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:00-15.05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce & Almanca
Isınma : Kalorifer ısıtmalı
Pansiyon :
Servis : Okulumuza öğrenci ulaşımı Erciş ilçe merkezinden ve civar köylerden taşımalı eğitim servisleriyle sağlanmaktadır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Erciş merkeze 10 km.
Kontenjan Bilgileri : 2019/2020 Eğitim Öğretim yılı için 9.sınıf 400 kontenjanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi Takımı Futsal Takımı
Bilimsel Etkinlikler : 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları : Erciş Bölgesinde Kız Çocuklarının Okullaştırılması ve Erken Okul Terklerinin Engellenmesine Dönük Stratejilerin Yeterliliklerin Geliştirilmesi Projesi İtalya ve Hollanda Seminerlerine öğretmen Katılımı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erciş Bölgesinde Kız Çocuklarının Okullaştırılması ve Erken Okul Terklerinin Engellenmesine Dönük Stratejilerin Yeterliliklerin Geliştirilmesi Projesi İtalya ve Hollanda Seminerlerine öğretmen Katılımı